Over mij

francaaboutAltijd leuk om te weten wie het gezicht achter een blog is, dus bij dezen. Ik ben Franca, 23 jaar en woon samen met mijn ouders en zusje in een klein dorpje in het westen van Nederland.

Na het behalen van mijn VMBO-T diploma ben ik de opleiding Journalistiek en Communicatie gaan volgen in Utrecht. Tijdens deze studie werd mijn gedachte bevestigd: later wil ik deel uitmaken van de redactie van een (groot) tijdschrift. Naast redactiewerk liggen mijn interesses in de social media en grafische vormgeving.  Al deze dingen samen hebben mij tot de keuze gebracht om na het MBO verder te studeren. Ik koos voor de opleiding MIC (media, informatie en communicatie). Dit bevalt mij tot nu toe erg goed.

Mijn leven bestaat natuurlijk niet alleen uit studeren. In mijn vrije tijd blog ik graag (wat een verrassing haha), houd ik van lezen, fotograferen, koken (en het op eten ervan ;)), leuke dingen doen met vriendinnen en sporten.

Van kleins af aan vind ik het al leuk om te schrijven, knutselen en bezig te zijn met mijn handen. Hier ben ik nu iets te oud voor geworden, maar daar is deze blog de perfecte oplossing voor. Ik kan hier mijn creatieve ei kwijt. Ik ben mijn blog gestart zodat ik kan schrijven over dingen die ik interessant vind. Zo kun je op Francablogt lezen over sport, mode, beauty en muziek met een persoonlijk tintje.

Ik hoop dat jullie met plezier mijn blog bezoeken en wie weet nog een keertje terug keren. Veel leesplezier!

Liefs,
Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *