Favoriete body producten

Nu de winter wel heel dicht bij komt en het buiten steeds kouder wordt begin je dat weer te merken aan je huid. Ik krijg vooral last van droge onderbenen.  Tijd om de beentjes eens te verwennen met een heerlijk laagje bodylotion of butter. Kijken jullie mee naar mijn favorieten?

1. Palmers olijf bodylotion – Dit is een heerlijke wat dikkere bodylotion, trekt helaas niet erg snel in maar maakt de huid wel heerlijk zacht door de toegevoegde olijfolie.
2. Rituals Mei Dao bodybutter – Mijn all time favorite, ik hou van deze geur!! Ik vind het lastig om deze geur te beschrijven, maar na het gebruiken van deze bodybutter voel je je helemaal zen, haha. De bodybutter trekt redelijk snel in en maakt je huid heerlijk zacht.
3. The Body Shop bodybutter in framboos – Ook deze vind ik erg lekker (hé, het zijn niet voor niks mijn favoriete ;)). Een wat dunnere bodybutter die neigt naar een bodylotion. Trekt snel in en laat een heerlijke zoete frambozen geur achter.
4. The Body Shop bodybutter in perzik – Voor deze geldt eigenlijk hetzelfde. Heerlijke bodybutter iets dikker als de framboos versie en na gebruik ruik je heerlijk naar een perziksnoepje!
5. Watsons body lotion in pink grapefruit & tangerine – Zoals jullie kunnen zien hou ik van bodylotions/butters met een fruit geur. Zo ook deze. Dit is een heerlijke dunne bodylotion met de geur van grapefruit en mandarijn. Trekt snel in en maakt de huid heerlijk zacht.

Wat zijn jullie favoriete body producten? Laat het weten in een reactie!

xoxo,

Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *