Holy grail: Seche vite fast drying topcoat

collage

Je hebt van die producten die zo handig zijn, maar waar je pas heel laat achter komt. Bij mij is de Seche vite topcoat zo’n product. Ik wist allang van het bestaan van het product af, maar op een of andere manier vond ik het niet de moeite waard om het product aan te schaffen. Een tijdje terug kwam ik de topcoat toevallig tegen op eBay en voordat ik het wist belandde het nagellakje in mijn digitale winkelmandje. Ik was er klaar mee om uren te wachten tot mijn nagellak eindelijk droog was en dat ik voor de zoveelste keer niet naar de wc kon omdat mijn nagels nog nat waren. 

Een paar weken later (eBay he, je moet er wat voor over hebben ;)) vond ik een goed verpakte envelop in de brievenbus. Daar was ‘ie dan! Tijd om te testen. Werkt het echt zo goed? Zullen de lelijke afdrukjes in mijn nagellak verleden tijd zijn? Ja, het werkt echt! Na het aanbrengen van de topcoat hoef ik slechts 5 minuten te wachten tot mijn nagels droog zijn. Wat een uitkomst! Enige minpuntje is de aanwezige geur van deze nagellak. Maar ach, dat heb ik er wel voor over.

Voor de geïnteresseerde. Ik kocht mijn topcoat op eBay bij de verkoper beautyzone2007.

Nu jullie, wat zijn jullie ‘holy grails’?

Franca

Eén reactie

  1. Hoi! Leuk artikel zeg 🙂 Ik vind het zelf ook zo irritant als ik mijn nagellak zo langzaam droogt, goede aanrader! Ik zelf ben groot fan van de vloeibare essence concealer.

    xoxo,

    Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *