Make-up geshopt

En, ja ook ik heb geprofiteerd van de 1+1 gratis actie op alle make-up van het Kruidvat. Vrijdagmiddag ben ik even langs gegaan. Tot mijn verbazing was er nog heel veel keus. Dit vond ik natuurlijk helemaal niet erg. Ik heb me aardig kunnen inhouden en eigenlijk alleen wat ‘noodzakelijke’ dingen gekocht. Kijken jullie mee?

Ik vond het tijd om eens een mooie lipstick te kopen.  Normaal zou ik deze nooit hebben gekocht. €12 euro voor een lipstick vind ik nogal wat. Maar voor deze keer mocht het van mezelf, haha. Ik kocht de Maybelline color sensational lipstick in de kleur 125 Shimmer Pink. Daarnaast kocht ik twee mascara’s. De Catrice lashes to kill en de Essence multi action mascara. Beide erg fijne mascara’s. Normaal al een erg fijne prijs en nu al helemaal! Ook kocht ik mijn favoriete foundation de Catrice infinite matt met daarbij de bijpassende skin finish compact powder. En als laatste een concealer stick ook van Catrice. Totaal heb ik volgens mij rond de 18 euro bespaard, netjes toch?

Hebben jullie nog wat gescoord bij de Kruidvat? Ik ben erg benieuwd, laat een reactie achter!

xoxo,
Franca

Franca

2 reacties

  1. hi meis, leuk, een blog 🙂
    welke kleur heeft je lipstick? ja shimmer pink, maar licht roze of bubblegum of wat ;p
    ik heb ook 2 lipsticks gehaald, 1 babyroze en 1 echt opvallend, beetje zuurstok. ik had ze in alle haast gehaald dus ik draaide ze pas thuis voor t eerst open, blijkt nou dat 1 helemaal vies enz is 🙁 verder heb ik een highlighter, dezelfde coverstick als jij, nog een concealer en bb cream van loreal gehaald.
    xox thari

    • Hoiii! Umhh, mijn lipstick is licht roze met een shimmer. Oei, dat is echt stom zeg. Naar de bb cream van l’oreal ben ik ook erg benieuwd! Las wel wat goede verhalen. Heb je hem al geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *