Mijn mening over de Crest White Strips

crestwhiteAl een lange tijd dacht ik erover na om mijn tanden te bleken. Honderden euro’s had ik er alleen niet voor over. Tijd om eens verder te kijken, er zal toch wel meer zijn. En ja hoor, ik vond de Crest White Strips. Menig beautyblogger heeft hier lovend over geschreven. Ik werd hier toch wel erg nieuwsgierig naar en kocht ze. Ik heb gekozen voor de Vided versie, dit is de goedkoopste set en is geschikt voor mensen die voor het eerst hun tanden bleken. Voor slechts €16,95 kocht ik een halve kuur bestaande uit 5 strips voor de boven- en ondertanden. Tijd om ze te testen!

foto tanden beforeHeel stom. Ik had een before foto gemaakt, maar die is op een of andere manier verdwenen.  Daarom heb ik voor een andere foto (zie links, klik op de foto voor de ware grote) gekozen waarop je mijn tanden redelijk goed kan zien. Niet erg mooi wit, maar ook niet mega geel. (Mijn ouders verklaarden mij voor gek en vonden het onzin dat ik mijn tanden wilde bleken). Ik heb netjes iedere avond ( 5 dagen in totaal) de strips 30 minuten op mijn tanden laten zitten en deze  er vervolgens weer afgehaald.

Het gebruik van de strips is vrij gemakkelijk. In het zakje zitten 2 strips. Eén voor de boventanden en één voor de ondertanden. Deze plak je vervolgens op je tanden, vouw het overige stukje om, en laat de strips 30 minuten zitten. Tijdens de ‘behandeling’ krijg je nogal veel speeksel in je mond, dit is best vervelend. Gelukkig wen je hier na een paar keer wel aan. Na 30 minuten haal je strips weer van je tanden en wrijf je de gel die op je tanden achterblijft met je vinger in.

foto(14)

Dit zijn mijn tanden na. (Hoop dat de  foto een beetje duidelijk is. Een foto van je tanden maken is moeilijker dan ik dacht ;)). Ik moet eerlijk zeggen dat ik teleurgesteld ben. Ik had er meer van verwacht. Het kan er natuurlijk aan liggen dat ik maar een halve kuur heb gebruikt, maar op de website stonden zelfs reviews van mensen die vertelde dat ze na 3 dagen al resultaat zagen. Helaas, is dit bij mij niet zo. Ik zie wel iets verschil, maar niet heel veel. Gevoelige tanden heb ik er gelukkig niet van gekregen. Of ik het nog een keer zou kopen? Ik denk het niet. Ik zou dan toch iets langer sparen en het professioneel bij de tandarts laten doen. Voor mij dus geen Crest White Strips meer.

Heb jij ervaring met de Crest White Strips? Zo ja, wat vind jij ervan?

xoxo,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *