Skincare of the moment

144880499-630x300_large

Wie al langer mijn blog volgt weet dat ik helaas niet gezegend ben met een egaal huidje. Als sinds een paar jaar heb ik last van acne. Erg vervelend, maar gelukkig is hier wat aan te doen. Sinds ik iedere maand een bezoekje breng aan de schoonheidsspecialist gaat het steeds beter met mijn huid. Naast dat, is een goede huidverzorging natuurlijk ook erg belangrijk. Vandaag laat ik jullie mijn huidverzorgingsproducten zien. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.

foto 2(4)

Laten we beginnen met het reinigen. Ik gebruik eigenlijk altijd een facewash, op dit moment eentje van Nivea. In principe vind ik elke facewash fijn. Ik kijk meestal naar wat er in de aanbieding is. Mijn ogen reinig ik met de Nivea double effect oogmake-up remover of met de DIY olievariant (klik hier voor de DIY).

foto 1(3)

Na het reinigen is het tijd om de huid te moisturizen. Ik gebruik hiervoor twee producten uit de Nivea aqua effect lijn. ’s Ochtends smeer ik mijn gezicht in met de dagcrème en ’s avonds de nachtcrème. Erg fijne producten en hydrateren mijn huid prima. ’s Avonds voor het aanbrengen van mijn nachtcrème smeer ik mijn huid in met de Paula’s Choise Skin Perfecting. Dit is een serum met salicylzuur. Dit goedje zorgt ervoor dat ik een stuk minder last heb van acne dan eerst. Zeker een aanrader!

foto 3(2)

Verder gebruik ik 1 à 2 keer per week de Babor milde peeling. Deze peeling heb ik via mijn schoonheidsspecialist. Na het gebruik van deze peeling voelt mijn huid weer heerlijk zacht. Ook de geur, absoluut niet onbelangrijk, vind ik heerlijk. Naast de peeling gebruik ik ook het Babor masker. Deze vind ik verder niet heel bijzonder, maar doet verder wel zijn werk. Als mijn huid erg droog is, vooral rond mijn neus heb ik last van een vochtarme huid, gebruik ik de Babor Hydra Plus Active Fluid. Dit is een soort van serum dat je huid een extra hydraterende boost geeft. Erg fijn product.

Zo, dat was het dan. Vroeger gebruikte ik alleen een simpele dag- en nachtcreme van de HEMA. Grappig om te zien dat dit in slechts 2 jaar zo kan veranderen. Ik merk zeker dat je door het gebruik van goede gezichtsverzorgingsproducten je huid positief kunt veranderden. Vooral een huid met wat onzuiverheden heeft hier baat bij.

Wat gebruiken jullie voor skincare?

xoxo,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *