TAG: 10 make-up/beauty products I would rebuy

tumblr_lct1ewVCbp1qf9y2lo1_500

Je kent het vast wel, een favoriet make-up- en/of beauty product die je elke keer opnieuw koopt. Die je keer op keer weer opmaakt. Vandaag laat ik aan jullie zien welke producten dat bij mij zijn. Lezen jullie mee?

10makeupproductsiwouldrebuy
Dit zijn ze dan. De producten die zeker weten opnieuw zou kopen. Ik zal ze een voor een langs gaan.

1. Rosebud salve – Is hier uitleg voor nodig? Dit is de beste lippenbalsem die ik ooit heb gehad. Hij is redelijk vet en helpt dus perfect bij droge lippen of andere droge plekjes op het lichaam.
2. Mexx Fly High – Dit is al het derde flesje van deze parfum, dat zegt genoeg toch?! Het is een frisse, maar tegelijk ook wel een zoete geur. Een geur die je zeker overdag kan dragen. Daarnaast ook nog erg goed voor de portemonnee, het luchtje kost volgens mij rond de €20 euro voor 40ml.
3. Hema rode nagellak (one coat) – Rode nagellak, ik kan niet zonder. Al zijn de nagels van mijn handen niet rood gelakt dan zijn het die van mijn voeten wel. Zeker in de zomer een onmisbaar product.
4. Nivea bodylotion voor onder de douche – Serieus, hoe heb ik ooit zonder dit product gekund? Ik ben vaak te lui om me na het douchen in de smeren met bodylotion, dit product maakt dit verleden tijd. Ik stap voortaan de douche uit met een heerlijk zacht huid. Well done Nivea!
5. Hema wimperkruller – Al zeg je mascara dan zeg ik wimperkruller. Ik breng nooit mijn mascara aan zonder eerst mijn wimpers te hebben gekruld. Als mijn wimperkruller kapot gaat, koop ik zeker weten gelijk een nieuwe.
6. Catrice skin finish – Ook hier is denk geen uitleg voor nodig. Prima poeder om mee af te poederen na het aanbrengen van mijn foundation.
7. Max factor face finity foundation – Yes, eindelijk een foundation in een lichte kleur. Jullie hebben hem ook al kunnen zien in mijn favoriete van 2012. De perfecte lichte foundation die lang blijft zitten en goed dekt. Zeker zijn geld waard!
8. Essence stay all day concealer – Stay all day is het zeker niet, maar wel een redelijke goede dekking. Zeker voor de prijs, nog geen 3 euro, blijf ik hem kopen.
9. Max factor masterpiece mascara – Top mascara! Scheidt de wimpers perfect, absoluut geen last van klontjes en maakt de wimpers lang. Precies wat een mascara hoort te doen toch?
10. Catrice professional powder brush – Deze heb ik echt al heel lang, maar werkt nog steeds prima. Brengt de poeder egaal aan en de kwast is heerlijk zacht.

Welke make-up- en/of beautyproducten koop jij opnieuw? Laat het weten!

xoxo,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *