FASHION: pastelkleuren

Afbeeldingen blog8

Deze lente kan je er niet om heen. Pastelkleuren zijn dé trend. Mint groen, koraal roze en baby blauw zijn kleuren die je deze lente veel zal terug zien. Wat mij betreft de perfecte kleuren voor de lente en zomer. Vrolijke kleuren die nog leuker staan als het zonnetje schijnt. Ik zocht de leukste pastel items voor jullie op. Kijken jullie mee?

Afbeeldingen blog9

Een lichtroze broek gecombineerd met een wit shirtje en een mint groene blazer. Zomerse kan niet toch? Of wat dacht je van een spijkerbroek met daarop een koraal kleurig shirtje. Perfecte items voor deze lente en zomer. Al deze kledingstukken zijn te vinden bij de H&M.

Afbeeldingen blog10

Voor de make-up kiezen we natuurlijk ook voor pastel kleuren. Voor de ogen kun je kiezen voor dit leuke palette van Catrice. Daar zit een prachtige turquoise kleur in. Op de lippen kun je de babyroze lipstick gebruiken van Catrice. Om het geheel helemaal af te maken kun je nagels lakken met dit koraal kleurige lakje van Essie.

Afbeeldingen blog11

De pastelkleurige accessoires kunnen natuurlijk niet achter blijven. Deze lichtroze tas zal perfect staan bij een baby blauwe skinny. De mintgroene ballerina’s zullen perfect staan onder een wat saaiere spijkerbroek. Samen met de armbanden is het de perfecte outfit voor de zomer. Ook deze items zijn te vinden bij de H&M.

Wat vind jij van de pastel trend?

xoxo,
Franca

Franca

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *