Londen shoplog

collagelondon

Tweeënhalve dag winkelen en bezienswaardigheden bekijken kost meer energie dan je denkt. Afgelopen dinsdag, woensdag en donderdag ben ik samen met mijn zusje en 2 vriendinnen naar Londen afgereisd. Hier hebben we onze ponden laten wapperen en heel veel leuke spulletjes gekocht. Ik ben vooral los gegaan bij de Primark. Zoveel leuke dingen, wat mij betreft veel leuker dan in Nederland. Helaas heb ik de limited edition tas niet gezien (goede reden om over een tijdje in Nederland weer de Primark te bezoeken ;)). Natuurlijk wil ik jullie mijn aankopen laten zien. Benieuwd naar mijn geshopte spulletjes + een aantal outfits? Lees dan snel verder.collagelondonshop1

Laten we beginnen met de blousjes van de Primark. Ik kocht er drie. Allereerst een licht roze los vallende blouse met glinsterende details rond de hals. Echt leuk op een simpele spijkerbroek met lichtroze ballerina’s. Deze blouse kostte 12 pond. Ook kocht ik een khaki kleurige blouse met een doorschijnende achterkant met kant. Ik kwam pas bij het maken van deze foto’s erachter dat ik hem per ongeluk heb gekocht in maat 46 (!). Gelukkig valt het mee en kan ik hem gewoon dragen (zie outfit foto hieronder). Voor deze blouse betaalde ik 7 pond. Als laatst kocht ik dit spijkerachtige blousje ook weer met kant (love it!). Voor deze betaalde ik 10 pond.

collagelondonshop2
Zo zou ik het blouse combineren. Simpel met een spijkershortje. Ook deze spijkershort kocht ik in Londen bij de Pull & Bear. Dit was nog een lange zoektocht, want de meeste shortjes die nu te koop zijn,zijn mega kort. Niks voor mij. Ik wil liever mijn billen bedekt hebben. 😉 Dit shortje kosten overigens 19,95 pond.

collagelondonshop3
Dit leuke zomerse jurkje kocht ik voor slechts 7 pond bij de H&M. De laatste tijd ben ik helemaal fan van jurkjes. Dit jurkje heeft een iets langere achterkant wat ik erg leuk vind staan. Ook van de oranje/koraalachtige kleur ben ik fan. Het enige wat ontbreekt is een bruin kleurtje, haha. Maar die hoop ik volgende week te krijgen tijdens mijn vakantie in Portugal.

collagelondonshop4

Deze leuke top met ‘hello sushine’ kocht bij de Bershka. Ook de spijkerbroek die ik aan heb op deze foto scoorde ik bij de Bershka. Ik was al een tijd op zoek naar een lichte jeans. Bij elkaar waren deze 2 items rond de 32 pond. Ik weet de prijzen niet meer exact. Mijn zwarte ballerina’s waren aan vervanging toe en laat ik nou net deze super leuke ballerina’s met kant (alweer, haha) tegen komen bij de Primark. Uiteraard nam ik ze mee. Deze kostte 5 pond.

collagelondonshop5

Als laatst kocht ik nog 2 simpele shirts bij de Primark. Beide waren 3 pond, een koopje dus. Een van mijn favoriete aankopen van deze shoptrip is denk ik wel deze tas. Een super handige shopper in een lichtroze kleur (de kleur komt niet helemaal goed over op de foto’s). Deze kocht ik bij de Zara en kostte maar 9,95 pond! Super goede aankoop dus.

Zo dat waren mijn geshopte spulletjes. Ik heb achteraf helemaal niet zoveel beauty spulletjes gekocht. Wel nam ik nog een licht roze matte Rimmel lipstick mee (stukken goedkoper dan in Nederland) en de gehypte collection 2000 concealer. Wie weet schrijf ik hier nog een review over. Ik heb 3 super leuke dagen gehad en kan met zekerheid zeggen dat Londen een van mijn favoriete (shop)steden is.

Wat vinden jullie van mijn geshopte spulletjes? En zijn jullie weleens in Londen geweest?

Liefs,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *