Wish, wish, want

wishlist

 

1. Ik ben fan van de fluffy vesten. Heerlijk warm en het ziet er nog leuk uit ook. Ik heb mijn zoektocht gevestigd op een zwart exemplaar. Deze roze variant komt van de H&M en kost 49,95.

2. Schoenen, die heb ik nooit genoeg. Nu ik een nieuwe zwarte winterjas heb, heb ik mezelf wijs gemaakt dat ik nu ook nieuwe laarsjes moet hebben. Want ja, die zwarte laarsjes maken het wel heel zwart. Goede smoes toch? Deze taupe kleurige enkellaarsjes van de H&M zijn perfect.

3. Sinds mijn zusje mij Flash van Jimmy Choo liet ruiken ben ik fan. Deze heerlijke zoete, maar toch ook wel frisse geur is precies wat ik lekker vind. Oh, en het flesje is ook prachtig. Helaas hangt er aan deze parfum wel een prijskaartje. Voor 40 ml betaal je 36 euro.

4. Iets wat al een tijdje op mijn wishlist staat is een look a like leren legging. Ik begon met een waxed jeans, omdat ik bang was dat ik een leren legging niet zou dragen maar toch blijft de leren legging door mijn hoofd spoken. Toch maar eens bij de H&M kijken..

5. Over minder dan een maand is het zover: de 20 van Alphen. Ik heb er hartstikke veel zin in en heb de afgelopen maanden nog nooit zo veel hardgelopen. Tijdje terug bestelde ik een hardlooplegging bij de H&M, maar deze zit toch niet zo fijn als ik gehoopt had. Soms zegt de prijs toch iets over de kwaliteit, dat blijkt maar weer. Tijd voor dus een nieuwe kwalitatief betere hardlooplegging. Ik ga nog even op zoek en hoop er een te vinden voor 2 maart. šŸ™‚

Wat staat er op jullie ‘verlanglijstje’?

Liefs,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *