Movies I want to see

movies

Het ene moment draait en niets leuks in de bioscoop en het andere moment juist iets teveel met het gevolg dat ik niet kan kiezen. Het lijkt wel of alle leuke films aan het eind van het jaar uitkomen. Ik heb een aantal hoog op mijn ‘must-see lijstje’ staan en deze deel ik graag met jullie.


Laatst zag ik een trailer van deze film op tv en ik was gelijk geboeid. Misschien kwam het door het nummer (One Republic – Feel Again), maar ook de film zelf zag er niet verkeerd uit. Wel een standaard romcom maar daar, hoe cliché ook, hou ik wel van. Ik ben heel benieuwd of de film ook daadwerkelijk zo leuk is en hoop hem snel te bekijken in de bios.


Het boek heb ik nog steeds niet gelezen, toch was ik na het zien van de trailer erg nieuwsgierig naar de film. Voordeel van het boek nog niet gelezen hebben is dat je totaal niet weet waar de film over gaat, haha ;).


Een vriendin vroeg in september al of ik mee wilde naar deze film. Na het bekijken van de trailer zei ik daar volmondig ja op. Een typische Nederlandse film, daar hou ik op zijn tijd wel van. Ik moet nog even wachten want deze draait pas vanaf 16 december in de bioscoop.


Last but not least: the Hunger Games. Weer heb ik niet de boeken gelezen, ach ik hou gewoon niet zo van dikke boeken denk ik. Wel heb ik het eerste deel gezien en was van het begin tot eind geboeid. Daarom wil ik ook zeker het tweede deel zien, ik ben erg benieuwd!

Ik zal de komende tijd genoeg uren in de bioscoop door brengen, haha. Als iemand toevallig nog bioscoopbonnen over heeft, jullie weten me te vinden ;). Welke films staan er op jullie must-see lijstje?

Liefs,
Franca

Franca

Eén reactie

  1. Vooral Soof lijkt me heel erg leuk! Wat heb jij een leuke blog! Ik ben je meteen via bloglovin gaan volgen. Ik hoop dat je ook eens een kijkje neemt op mijn blog!
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *