Favoriete YouTubers #3: cooking/baking

carrot cake

Yeah, tijd voor deel 3 van mijn favoriete YouTubers. Vandaag wil ik jullie mijn favoriete kook en bak filmpjes laten zien. Iets heel anders dan een workout filmpje haha. Ik vind het erg leuk om in de keuken te staan en iets lekker te maken. Kijken jullie mee?

Ik ben fan van Laura Vitale. Laatst zat ik tot ’s avonds laat haar filmpjes te kijken en was bijna in staat om naar de koelkast te lopen om iets lekkers te pakken. Dat blijkt maar weer dat ze erg goed en lekker (zo ziet het er in ieder geval uit) kan koken. Op haar kanaal vind je de meest uiteenlopende recepten. Van cake tot pasta en van taart tot een heerlijke salade. Zin om iets te bakken, maar geen idee wat. Neem dan zeker een kijkje op haar YouTube kanaal.

Ben je niet zo heel erg handig in de keuken? Maar wil je het leren? Dan zijn de filmpje van Allerhande perfect. Ze leggen bijvoorbeeld uit hoe je een avocado kan schillen en ontpitten, hoe je een appeltaart kan bakken en hoe je stoofpeertjes (mmmmh) kan bereiden. Erg handig en ook leuk om naar te kijken. De filmpje zijn erg duidelijk en mooi gemaakt!

Ook de bak filmpjes van Mascha vind ik erg leuk. Van de worteltaart ben ik groot fan en ook de enchilada’s vind ik erg lekker. Allebei vrij makkelijk te bereiden, maar zeker te moeite waard om eens op een luie zondag te maken en daarna natuurlijk heerlijk op te eten.

Staan jullie vaak in de keuken? Zo ja, wat maken jullie dan?

xoxo,
Franca

Franca

Eén reactie

  1. Doordeweeks weinig tijd om eens iets apart te maken; maar wie weet dat dit door deze “stimulerende” filmpjes en wervende stukjes verandert. Ga mijn best doen. Trouwens je blog is al helemaal leuk om te lezen Franca!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *