Favoriete health- en running blogs

tumblr_mi0bt8W50k1qkj4aro1_500_large

Naast dat ik een groot aantal beauty- en fashionblogs volg ben ik ook groot fan van blogs over gezond leven en hardlopen. Deze blogs inspireren mij. Naast dat vind ik het natuurlijk ook erg leuk om te lezen. Wil jij weten welke blogs ik volg? Lees dan verder.

Annemerel.comEen van de grootste uit het rijtje is Annemerel. Annemerel blogt over haar persoonlijke leven en interesses. Ik ben vooral fan van haar hardloop verhalen. Ze laat haar lezers meekijken in haar voorbereidingen tot verschillende hardloopwedstrijden. Erg motiverend!

Funeral for my fat – Is de blog van Sharee, een Amerikaans meisje dat  53 (!) kilo is afgevallen.  Op haar blog deelt ze hoe ze haar levensstijl heeft veranderd en wat haar motiveert. Naast haar eigen verhaal deelt ze veel motivatie en inspiratie plaatjes. Leuk en inspirerend om te lezen.

Girlslove2run – Is blog over hardlopen van de twee vriendinnen Fieke en Francien. Het doel van hun blog is om mensen te inspireren en motiveren om (vaker) te gaan hardlopen. Wat mij betreft is dat zeker gelukt!

Happy and glowy – Deze blog kwam ik per toeval tegen, maar daar heb ik zeker geen spijt van. Ik bezoek hem meerdere keren per week. Op happy and glowy vind je blogs over workouts, hardlopen, gezond eten en handige filmpjes. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

Welke blogs inspireren jou? Deel ze bij de reacties!

xoxo,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *