Favoriete workout apps

collage

Sporten is leuk. Ja, echt waar! Zeker als je merkt dat je resultaat boekt. Naast dat ik regelmatig sport met behulp van verschillende YouTube filmpjes (klik hier voor mijn favoriete workout filmpjes) gebruik ik de laatste tijd ook vaak apps om mijn lichaam en strak en conditie op peil te houden. Benieuwd naar welke apps? Lees dan snel verder.

Nike Running – Nike Running is mijn favoriete app voor het hardlopen. Deze uitgebreide app is voorzien van vele functies. Zo kun je instellen of je buiten op de loopband gaat lopen, welke muziek je wilt horen en of je een bepaalde afstand wilt lopen. Daarnaast kun je met je Nike + account vrienden toevoegen en zien hoeveel km hun hebben gelopen. Dit werkt erg motiverend kan ik je vertellen. Al met al een super fijne en uitgebreide app. Deze app is beschikbaar voor de Apple en Android.

Run Keeper – Run keeper gebruik ik niet voor hardlopen, maar voor andere sportactiviteiten. Met deze app kun je namelijk niet alleen hardlopen maar ook fietsen, wandelen en zelfs skeeleren. Erg grappig om eens te zien hoeveel km je nou precies wandelt of fietst. Met de je GPS functie aan kun je ook exact zien welke route je hebt afgelegd. Erg leuk! Deze app is beschikbaar voor Anike-training-club-apppple en Android.

Nike Training Club – Sinds kort ben ik helemaal fan van deze app. Op de NTC app vind je heel veel verschillende soorten workouts. Zo heb je oefeningen voor de buikspieren, benen, billen etc. Erg handig zijn de instructiefilmpjes, hierdoor weet je zeker dat je de oefening op de goede manier uitvoert. Enige minpuntje is dat deze app redelijk groot is en mijn telefoon hierdoor snel volstaat. Maar ach, hier valt best mee te leven. Gewoon iets meer foto’s verwijderen. šŸ˜‰ De NTC app is beschikbaar voor Apple en Android.

Abs workout – Last but not least gebruik ik de abs workout app van Passion 4 Profession inc. vaak. Vrij simpele app met basis buikspieroefeningen, maar toch erg handig. Door de verschillende soorten levels zit er altijd wel een geschikte tussen. Ook wordt, net zoals bij de NTC app, duidelijk uitgelegd hoe je die oefening moet uitvoeren. Zeker handig voor de beginners! Ook deze app is beschikbaar voor Apple en Android.

Welke sport/workout apps gebruik jij?

Liefs,
Franca

 

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *