Fit de zomer in #3

hardlopenpng

Hallo daar! De zomer komt steeds dichterbij. Ik kan niet wachten tot ik met mijn handdoekje op het Turkse strand lig. Maar voor die tijd moet er toch nog iets gebeuren. Ik ben redelijk tevreden met mijn lichaam, maar strakker kan natuurlijk altijd. Samen met Annick hebben wij besloten om een fit de zomer in challenge te houden. Iedere week een nieuwe uitdaging om zo met een fit en fijn gevoel de zomer in de gaan. Afgelopen twee weken hebben er al twee uitdagingen op Annick haar blog gestaan. Nu is het aan mij de taak om een nieuwe uitdaging te verzinnen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Na het twee stuks fruit per dag eten (dat was makkelijk, toch?) en het skippen van frisdrank is het nu tijd om de buikspieren wakker te maken. Ik zal jullie eerlijk vertellen, ik HAAT buikspier-oefeningen. Maar vanaf nu gaan we daar verandering in brengen. Zit je klaar? Hier komt de challenge:

Aankomende week gaan minstens drie keer, 15 minuten onze buikspieren trainen. Dit mag op welke manier dan ook. Doe jij graag de Ab Burner van Nike Training Club of doe je liever mee met een ab-workout van Blogilates. Het mag allemaal, zolang je maar 15 min. bezig bent met het trainen van je abs.

Bij dezen wens ik Annick, jullie en ook mezelf heel veel succes. Denk aan dat strakke lichaam en just do it!

Liefs,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *