Leuke (en stiekem ook wel zware) workout video’s

franca blog

Soms heb je van die dagen dat je geen zin hebt om naar de sportschool te gaan of om je hardloopschoenen aan te trekken. Toch wil je iets ‘sportiefs’ doen. Tijd om eens een kijkje te nemen op Youtube. Youtube staat bomvol met leuke (stiekem ook wel zware) workout video’s. Tijd om van die bank af te komen en wat te bewegen. Let’s go! 


Laten we beginnen met mijn favoriet. Cassey Ho. Ik vind haar video’s leuk, soms een tikkeltje zwaar, maar erg duidelijk. Ze legt goed uit hoe je de oefenen moet uitvoeren soms misschien iets te vrolijk haha. Kon ik maar zo lachen tijdens een workout. Wie weet in de toekomst ;).

De filmpjes van Fitness Blender kijk en voer ik natuurlijk uit  met veel plezier. Ook deze filmpjes zijn erg duidelijk en geven goed aan wanneer je even mag rusten. Door de voice over zijn de filmpjes nog fijner om naar te kijken, ze maken de oefening nog net iets duidelijker. Wel vind ik de filmpjes zo iets te lang, meestal doe ik dan een halve workout.


30 day shred kennen jullie vast wel? 30 dagen video’s volgen in 3 verschillende levels voor een strakker lichaam. Ik heb geen tijd om deze hele serie te volgen, maar om af en toe een video te doen vind ik best leuk. Level 1 is trouwens prima te doen.

Volgen jullie ook wel eens workout video’s via Youtube? Zo, ja ik benieuwd welke. Altijd leuke om weer nieuwe workouts te doen.

xoxo,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *