REVIEW: Sephora Atomic volume mascara

collagemascara

Als je mijn blog langer volgt weet je dat ik fan (oeps, dit verklapt al een beetje mijn mening over de mascara) ben van de Sephora Atomic Volume Mascara. Naar mijn verbazing heb ik over deze mascara nog nooit een review geschreven. Vandaar dat ik vandaag deze mascara voor jullie review. Ik had het beter eerder kunnen doen aangezien de Sephora weg is uit Nederland, maar ach. Wie weet kom jij in het buitenland een Sephora tegen en kan je deze mascara kopen. Benieuwd of deze mascara aan mijn verwachtingen voldoet? Lees dan snel verder.

Prijs:

€15,90
Verpakking: De mascara huls ziet er vrij basic uit. Geen poep pas gewoon een zwarte kleur met het logo van Sephora. Prima wat mij betreft. Hij gaat er uiteindelijk om of de mascara zijn werkt doet.
Borsteltje: Deze mascara heeft een plastic borsteltje met korte ‘haartjes’. Plastic borsteltjes vind ik persoonlijk het fijnste werken. Het borsteltje is niet al te groot en brengt prima aan.
Werking: Mijn (ex) favoriete Max Factor Masterpiece mascara is er niets bij. Ik vind deze mascara 10x keer beter. Naast dat deze mascara de wimpers volume geeft. Maakt die de wimpers langer geeft ze een diep zwarte kleur. Daarnaast scheidt hij de wimpers ook goed. Enige minpuntje is dat de mascara soms wat klontert, maar dat eenvoudig op te lossen met een wimperkammetje.

collagesephoramascara
Twee linker foto’s zijn zonder mascara, rechter foto’s met. Bij beide foto’s draag ik de Catrice waterproof eyeliner.

Wat vinden jullie van het resultaat? Prima toch? Ik baal enorm dat we deze mascara niet meer in Nederland kunnen kopen. Moet ik toch opzoek naar een nieuwe favoriet. Wat is jou all time favorite mascara?

Liefs,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *