Favoriete YouTubers #2: Muziek

Tijd voor deel 2 van mijn favoriete YouTubers. Vandaag laat ik jullie mij favoriete muziek zien. En dan niet van de bekende bands of  zangers als Coldplay en Ed Sheeran, maar juist de covers van nummers van onder andere deze artiesten. Soms zijn deze zelfs nog beter dan het origineel en YouTube staat er vol mee. Luisteren jullie mee naar mijn favoriete?

Hoe kan het ook anders, Boyce avenue! Ik ben een grote fan van ze. Deze band bestaat uit de drie broertjes Alejandro, Daniel en Fabian Mazano. Ze coveren bekende top 40 nummers, maar hebben ook een eigen album met zelf geschreven nummers. Neem vooral een kijkje op hun YouTube account.

[http://www.youtube.com/watch?v=N3trFAwjgEM]

Dan gaan we verder met Kurt Hugo Schneider. Een getalenteerde jongen die muziek nog een stukje leuker maakt door er speciale effecten aan toe te voegen (zie de eerste video). Hij covert, net zoals Boyce Avenue, veel bekende top 40 nummers, maar er komen ook vaak onbekende nummers langs. Erg leuk!

Sommige van jullie kennen hem misschien wel. Greg Holden zong in 2011 namelijk het serious request nummer ‘The Lost Boy’. De Adele cover van hem heb ik denk wel 100 keer geluisterd. Helaas heeft hij verder niet heel veel covers, erg jammer ik vind dat hij een erg mooie stem heeft!

Luisteren jullie ook naar covers op YouTube? Zo ja, welke?

xoxo,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *