Fotoalbum: vakantiekiekjes

mallorcafotoboekaangepast123

Foto’s maken tijdens de vakantie wie doet dat nou niet. Ik pak vaak genoeg even mijn digitale camera of mobiel erbij om een mooie foto te schieten. Maar… wat doe je eigenlijk met die foto’s? Bij mij belanden deze vaak ergens op mijn laptop. Soms kijk ik er even naar, zet er een paar op Facebook of Instagram en dan verdwijnt het mapje met foto’s weer naar de achtergrond. Hartstikke zonde eigenlijk. Vroeger (ja ja ik ben al zo oud haha) maakte mijn moeder van iedere jaar een mooi fotoboek met alle (vakantie) foto’s van datzelfde jaar. Hier kijk ik nu nog steeds met veel plezier in. Veel leuker dan via het beeldscherm van je laptop ;). Anno 2014 zijn we allemaal een beetje lui en vinden we het iets teveel werk om de vakantiefoto’s te laten afdrukken én ze ook nog eens mooi op te plakken in een fotoalbum. Gelukkig is daar de oplossing: een digitaal fotoalbum. In samenwerking met de webshop webprint heb ik een prachtig digitaal fotoalbum mogen maken. Benieuwd? Lees dan even verder.

IMG_1446IMG_1461 IMG_1463 IMG_1465 IMG_1466 IMG_1469 IMG_1471 IMG_1474 IMG_1475

Het samenstellen van het boek kost wat tijd, maar het is een leuke bezigheid. Ik herbeleefde mijn vakantie helemaal. Ik ben begonnen met het selecteren welke foto’s ik in het album wilde hebben. Het systeem waarmee Webprint werkt, werkt heel eenvoudig. Je kunt op een makkelijke manier je foto’s toevoegen. Erg handig is dat er ook wordt aangegeven hoeveel megapixel je foto is. Zo wordt voorkomen dat er een onscherpe foto in je fotoalbum beland.

Ik heb ervoor gekozen om de lay-out/indeling van pagina’s af te wisselen. Zo heb ik op de ene pagina één grote foto en op de andere een aantal kleinere. Bij sommige foto’s heb ik ervoor gekozen om een onderschrift toe te voegen. Voor de kaft heb ik gekozen voor een rustige foto, zodat er nog ruimte over blijft voor een leuke tekst.

Heb jij je nog niks gedaan met je vakantiefoto’s? Dan zou ik zeker een kijkje nemen op de website van Webprint. Ze bieden een ruime keuze aan fotoalbums, foto’s op canvas en natuurlijk kun je foto’s ook alleen laten afdrukken. Voor ieder wat wils dus!

Liefs,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *