Mijn favoriete vloggers


Oke, ik moet iets bekennen. Ik heb een lichte verslaving voor het kijken van vlogs. Op mijn stage stond ik bekend als het meisje dat alles over vloggers weet en ook in mijn scriptie komt het onderwerp vloggers terug. Dus uh ja, dat zegt wel genoeg. Ik kan er niks aan doen, maar ik vind het heerlijk om met een kopje thee achter mijn laptop of iPad te kruipen en vlogs te kijken. Natuurlijk wil ik jullie ook aansteken met het vlogvirus en daarom leek het mij leuk om mijn favoriete vloggers van dit moment te delen. So let’s go!

 

Laten we beginnen met Annemerel. Op haar blog schrijft ze voornamelijk over hardlopen (één van de redenen waarom ik gestart ben met hardlopen). Sinds kort vlogt ze en geeft ze een kijkje in haar leven. Wat ik het leukste aan haar vlogs vind? Annemerel blijft lekker zichzelf. Ze eet gezond, maar met mate. Laat vaak genoeg zien dat haar studio niet opgeruimd is en voor het bestellen van eten schaamt ze zich ook niet.

 

Oh, wat kan ik lachen om Laura! Ze heeft haar leventje in Nederland achtergelaten en woont nu in Spanje bij haar Spaanse vriend. In haar vlogs neemt ze je mee in haar drukke leven. Mijn favoriete vlogs? De vlogs die ze tijdens de feestdagen maakte, vond ik erg leuk. Ik heb meerdere keren hardop gelachen om haar vader die zo zijn best deed om de Spaanse taal eigen te maken haha.

 

Diana volg ik net als Annemerel al heel lang. Ze begon met shoplogs en beautyfilmpjes, maar sindskort vlogt ze ook! En ook nog eens in het Engels. Sinds een tijdje woont (appartement om jaloers op te worden) ze samen met haar Engelse vriend in Manchester. Ik ben enorm fan van haar make-uplooks, kledingstijl en de manier waarop ze filmt en haar filmpjes monteert. Erg inspirerend!

Drie woorden: ze is grappig! Jamie Li heb onlangs ondekt en vind haar ge-wel-dig. Een hippe moeder met gevoel voor humor en stijl. Leuk om een kijkje in haar leven te krijgen. En oh, haar zoontjes zijn zo schattig!

 

And last but lot least ben ik groot fan van Willemijn en Martine van 2wmn. Ook dit duo volg ik al lang. De weeksvlogs en de vlogs waarin ze dagjes weg gaan zijn mijn favoriet. De twee kletsen de oren van je kop, beleven de grappigste dingen en zijn lekker eerlijk. Aanrader om te volgen!

En ja, als echte vlog verslaafde volg ik naast deze vijf nog veel meer vloggers. Anna Nooshin, Esmee Noelle, Monica Geuze, Mascha, en Shifra zijn ook vloggers waar je zeker eens een filmpje van moet kijken. Als jullie nog tips hebben voor leuke Engelse vloggers hoor ik het graag! In de comments zijn jullie aan de beurt. Welke vlog(gers) volg jij?

Liefs,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *