Youtube: de leukste vloggers

youtube-logo-hi-res2

Er gaat geen dag voorbij dat ik niet op YouTube kijk. Mijn favoriete filmpjes? Niet erg verrassend (grote kans dat je de titel al gelezen hebt), maar dat zijn vlogs. Aangezien nu veel YouTubers bezig zijn de Vlogmas (vloggen tot aan kerst) lijkt mij dit het perfecte moment om mijn favoriete vloggers met jullie te delen. 

Laat ik beginnen met Fleur de Force. Fleur is een Britse beautyblogger een heeft naast een beautykanaal ook een vlogkanaal. Ze geeft je een kijkje in haar leven, misschien wel iets te veel. Zelfs haar bruiloft is op YouTube verschenen (erg mooi filmpje trouwens, zeker de moeite waard om te bekijken). Naast dat Fleur zelf in haar vlogs verschijnt zien we ook vaak haar man, honden, familie en vrienden langskomen. Ik kijk elke video met veel plezier, oh en wat droom ik ervan om ooit zo goed Engels te kunnen spreken ;).


Een andere Britse beautyblogger die naast beautybloggen ook vlogt is Estée. Samen met haar vriend struint ze alle tweedehands winkeltjes en markten in Londen af, maakt leuke tripjes naar steden en laat zien wat ze die avond gekookt heeft. Alle simpele dingen, maar o zo leuk om naar te kijken.


Natuurlijk kan een Mascha van Beautygloss niet achterblijven. Ik volg haar website al een hele poos, misschien zelfs wel vanaf het begin. Haar vlogfilmpjes vond ik altijd al erg leuk, dus toen ze vertelde dat ze een hele maand (en nu nog een maand!) ging vloggen was ik helemaal blij. Ik weet niet wat het is, maar de vlogs voegen echt iets toe. Je ziet de persoon achter de beautyfimpjes eens op een andere manier.

Volg jij ook vloggers? Zo ja, welke? Ik vind het altijd leuk om nieuwe vloggers te ontdekken, laat dus zeker een reactie achter.

Liefs,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *