IK GA NAAR PINKPOP!

Pinkpop-2015

Adem in, adem uit. Jongens, ik heb iets leuks te vertellen. Deze festival noob gaat in juni naar PINKPOP! En dan niet één dag, nee ik doe het gelijk goed en ga het hele weekend.

Toen vriendin Marleen mij vroeg of ik meewilde naar Pinkpop hoefde ik niet lang na te denken. Elk jaar had ik weer de twijfel. Gaan of niet gaan. De kaartjes zijn aan de prijs en het bemachtigen ervan is ook een hele klus, maar de line-up is vaak rete goed. Dit jaar was de twijfel snel weg en voordat ik het wist vertelde ik tegen Marleen dat ik wel het hele weekend wilde. Ik kon niet kiezen tussen de zaterdag of zondag, dan maar een heel weekend gaan toch? Gelukkig is het met de hulp van een lieve collega gelukt om aan kaartjes te komen.

Als festival noob heb ik nog vele vragen. Hoe gaat het douchen? Zal ik oordopjes meenemen zodat ik goed kan slapen? Wat voor kleren zal ik meenemen? Hoe gaat het met ontbijten?Eendaagse festivals heb ik meegemaakt, maar meerdaagse nog nooit. Ik ben erg benieuwd hoe het me gaat bevallen, maar ik ben er eigenlijk wel van overtuigd dat het helemaal goed gaat komen. Ik bedoel de line-up is fanastisch, dus veel kan er niet fout gaan.

Ik kan niet wachten tot het 12 juni is. Als jullie nog festival tips hebben hoor ik ze graag!

Liefs,
Franca

Beeld: lofftherecord

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *