MUSIC: favorite songs

tumblr_mh50nefxGH1r0i9t4o1_500_large

Muziek, ik kan niet zonder. Muziek maakt het leven leuker. Dan klinkt wel heel serieus hé? Toch ben ik van mening dat het zo is. Een dagje chagrijnig? Zet een vrolijk nummer op en je voelt je gelijk een stuk vrolijker. Kijken en luisteren jullie mee naar mijn favoriete nummers op het moment?

Ik hou van Ed Sheeran. Afgelopen november ben ik naar zijn concert geweest in de HMH en sindsdien ben ik een nog grotere fan. Hij zingt zooooo goed live, zijn teksten slaan ergens op en een grapje maken kan hij ook nog eens. Wat wil je nog meer!

Eerst vond ik het maar niks dat ze in het Nederlands zijn gaan zingen. Maar mijn mening is veranderd en moet zeggen dat ik het nummer ‘Oceaan’ erg goed vind. Ik klik het nummer steeds vaker aan op Spotify en is daarom dus zeker een favoriet.

Hoe kan het ook anders. Natuurlijk zit er nummer van The Script tussen mijn favorieten. Six Degrees of Separation blijft mijn favoriet van het album 3. Zeker even luisteren.

De laatste tijd luister ik erg veel naar Kina Grannis. Misschien ken je haar wel van YouTube of van haar samenwerking met Boyce Avenue. Het nummer Together is op dit moment mijn favoriet.  Een heerlijk nummer om bij weg te dromen.

Welke nummers draai jij op het moment grijs?

xoxo,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *