5 random facts about me

collagerandomfacts

Franca blogt is en blijft een persoonlijke blog. Tijd om wat meer over mezelf te vertellen aan de hand van 5 random feitjes. Wil je mij beter leren kennen? Lees dan snel verder.

1. Ik haat het om mijn eigen kamer op te ruimen, maar ik vind het serieus leuk om andersmans kamer op te ruimen. Raar he? Op Pinterest heb ik zelf een bord met ideetjes voor netjes en opgeruimde plaatsen. Ik zeg altijd tegen mezelf dat als ik het huis uit ga mijn kamer/huis dan heel netjes hou, haha. Ik ben heel benieuwd hoe ik dit ga uitvoeren.

2. Ik ben verslaafd aan drop. Als we drop in huis hebben kan ik er eigenlijk niet van af blijven. Het liefst neem ik op vakantie ook een zakje drop mee. Voorkeur? Het liefst kies ik voor honingdrop, maar ik vind het groene doosje Oldtimers ook erg lekker.

3. Ik heb denk wel 6 (misschien zelfs wel meer) spijkerbroeken, maar draag (bijna) altijd dezelfde. Ik leef in mijn Zara broek. Hij zit gewoon lekker en kan met alles worden gecombineerd. Natuurlijk draag ik heus wel andere broeken, maar als het even kan trek ik deze het liefst aan.

4. Ik ben een lichtelijke control freak. Als ik de laatste ben die van huis weggaat check ik minstens twee keer of ik de deur echt op slot heb gedaan. Verlaat ik de trein, dan check ik meerdere keren of ik echt alles bij me heb. Dit trekje heb ik te danken aan mijn vader. Hij loopt regelmatig terug naar de auto om te kijken of die wel echt op slot zit, haha.

5. Ik ben niet bang voor spinnen (tenzij het een hele grote is), daarentegen ben ik wel vreselijk bang voor slakken. Ik vind dit echt de meest vieze dieren die er zijn. Vooral naaktslakken vind ik heel vies en eng, bah.
Nu zijn jullie aan de beurt.  Wat  is een typisch random feitje van jou? Laat het weten in een reactie 🙂

Liefs,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *