Beste koop van 2016 (jaaaaa nu al): de Denver Action Cam 5030W

reviewactioncam

De titel klinkt een beetje nep. Hoe kun je in oktober al je beste koop van 2016 weten? Jaaaaa, dat kan! Ik moet zeggen dat ik snel blij ben met producten. Ik ben – ja ik durf er voor uit te komen – een materialistisch meisje. Ik word blij van nieuwe producten en dan met name gadgets. Ik ben zo iemand die al een iPhone 6 hoesje koopt voordat ik überhaupt de iPhone 6 in huis heb. Dit zegt wel genoeg toch?

Terug naar het doel van dit artikel: de Denver Action Camera 5030W. Ik kocht deze camera bij de Trekpleister. Ik wilde al heel lang en Go Pro, maar vond deze camera’s te duur. Toen ik deze aanbieding zag (€40 euro voor de camera + heel veel accessoires) was de keuze snel gemaakt. Ik bestelde de Denver camera. Een paar dagen later werd de camera thuisbezorgd. Als een klein kind zo blij maakte ik het pakketje open en begon ik alles te bekijken en testen. De camera wordt geleverd met een heleboel accessoires. Zo zit er een afstandsbediening bij zodat je foto’s op afstand kunt maken, een bevestiging voor aan het stuur van je fiets en een sticker + klem waarmee je de camera op een helm kunt bevestigen. Ik maakte wat test filmpjes en deze zagen er prima uit. Kwaliteit is HD en scherper dan ik ooit had verwacht. Het micro SD-kaartje is niet meegeleverd (is ook niet te verwachten voor de prijs) en moet je dus zelf kopen. Ik gebruikte hiervoor een 16 gb kaartje en dat is prima. Ik maakte hier meer dan 300 filmpjes mee en had nog ruimte over. Daarnaast heb ik zelf ook nog een selfiestick gekocht, deze werd namelijk niet meegeleverd.

De camera heb ik pas echt kunnen testen op vakantie. Ik vond het op het begin erg onnatuurlijk om met mijn camera te gaan zwemmen, maar na een paar keer testen wen je eraan. Ik heb veel plezier met deze camera gehad. De kwaliteit is prima, de camera is compact en handzaam en hij filmt prima onderwater. Enige minpuntje is de audio, deze is niet zo goed maar in principe maak je met een action cam vooral sfeerbeelden en monteer je er grotendeels muziek achter.

Ben jij opzoek naar een action cam voor een schappelijke prijs, maar wel met een goede kwaliteit? Dan kan ik deze Denver 5030W zeker aanraden.

Onderstaande filmpjes heb ik beide gemaakt met de Denver Action cam. Filmpjes heb ik gemonteerd in Adobe Premiere Pro. 

Liefs,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *