De laatste loodjes

summer no school

Whaa, almost done. Jullie vragen je vast af waarom het zo stil is op mijn blog. Daar heb ik een heel kort antwoord op. School. Ja, school is de oorzaak.  Ze zeggen altijd: de laatste loodjes wegen het zwaarst. Op dit moment  kan ik dat  zeker beamen.  Jullie zullen vast wel denken, waar heeft zij het nou weer over. Dat zal ik eens vertellen. Ik zit in het laatste jaar van het MBO. Ik heb net mijn stage, met een voldoende ( ik mag er best even trots op zijn), afgerond en hoop over ongeveer een maandje de school gedag te zeggen met een diploma in mijn hand. Ik verlang naar dat moment, eindelijk klaar met het MBO!

Nu lijkt het net alsof ik een vreselijke periode afsluit. Integendeel, het was een leuke en leerzame 3 jaar. Ik heb een heleboel leuke mensen leren kennen, heb mezelf ontwikkeld, nog meer interesse gekregen in schrijven en weet nu zeker dat ik nog verder wil studeren. Best nuttig toch, haha.

Na 3 jaar school kies ik er toch voor om nog 4 jaar verder te studeren. Mensen kijken me vaak  met een vragend hoofd aan. Nog 4 jaar? Hoe hou je dat vol. Uhh, gewoon. Ik zou niet weten wat ik anders moet doen. Werken? Alsjeblieft niet. Dat doe ik wel als ik 25 ben.

Volgend jaar hoop ik mijn schoolcarrière voort te zetten op de Hoge school van Amsterdam. Om precies te zijn de opleiding media, informatie en communicatie ook wel bekend als MIC. Ik heb er heeeeeeeeeeeel veel zin in, maar vind het ook rete spannend. Ik heb eigenlijk geen idee wat me staat te wachten, maar ergens vind ik dat ook wel leuk (ook al hou ik totaal niet van verassingen). Een nieuw begin, op een nieuwe school en met nieuwe mensen. Ik ben benieuwd en heb er ongelofelijk zin in!

En nu jij! Wat ga jij volgend schooljaar doen?

xoxo,
Franca

Franca

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *