DIY: Vision board

Ook ik ben dit jaar creatief van start gegaan. Op vele blogs heb ik gelezen over het maken van een vision board. Een vision board is een soort van collage met dingen die je wilt bereiken. Door het zien van deze beelden, in de vorm van een collage, zul je je doelen misschien wel bereiken. Ik moet zeggen dat ik hier niet helemaal in geloof, maar ik vind het leuk om mijn doelen in een vorm van een collage te zien. Zodat ik hier elke dag weer aan word herinnerd.  Ik ben van het weekend aan de slag gegaan en dit is het resultaat.

foto(1)

Zoals je kan zien heb ik veel quotes en teksten in mijn vision board gebruikt. Ik hou van quotes. Ik vind ze inspirerend en zijn vaak voor iedereen wel toepasbaar. Verder heb ik veel plaatjes van steden (Londen, New York en een Grieks stadje (??). Ik heb geen idee waar het is. Ik vond het plaatje erg mooi, haha.) in mijn vision board verwerkt. Dit zijn plaatsen waar ik zeker nog een keer naar toe wil in mijn leven. Verder heb ik mijn vision board opgevuld met plaatjes over gezond eten en sporten, omdat ik dit belangrijk vind.

Wil jij ook een vision board maken, maar heb je op het moment geen inspiratie. Kijk dan even op pinterest. Daar vind je een heleboel leuke voorbeelden. Succes!

xoxo,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *