Hardloopavontuur deel 3

fd4c4f809f7611e292c922000a1fb771_73b63ea847dcc11e2b9da22000a1faf53_7

Daar zijn we weer. Tijd voor weer een hardloopavontuur, dit keer het derde deel. Het hardlopen gaat naast een paar dipjes en lichamelijke klachtjes verbazingwekkend goed! Ik ben trots op mijzelf. Ik had een jaar terug nooit kunnen bedenken dat ik bijna 49 minuten achter elkaar zou kunnen hardlopen.

Ik volg nog steeds het hardloopschema van de hardloopwinkel. Ik zit nu in week 8 van de 15, bijna over de helft. Over 2 weekjes ga ik mijn eerste 10 km lopen. Aflopen weekend heb ik mijn langste afstand gelopen, namelijk 8 km. Qua conditie gaat de 10 km mij wel lukken. Ik ben alleen een beetje bang voor mijn knie. De laatste tijd heb ik steeds vaker last van mijn knie. Op het moment gaat het gelukkig steeds beter (afkloppen!), maar ik moet alsnog voorzichtig zijn. Mijn knieën moeten nog langer mee ;). Als ik voel dat het niet goed gaat, moet ik gewoon stoppen. Beter iets rustiger aan doen, dan in juni de 10 km niet kunnen lopen.

Verder zou ik graag een wat snellere tijd willen neerzetten. Ik ga de komende tijd de normale hardlooprondjes afwisselen met wat interval zodat ik hopelijk wat sneller word en zondag 9 juni een mooie tijd kan neerzetten. Ik heb er zin in! Kan trouwens  niet wachten tot ik mijn salaris krijg, zodat ik wat leuke zomerse hardloopkleding kan shoppen.

Hoe gaat het hardlopen bij jullie? Hebben jullie nog een leuke wedstrijd in het vooruitzicht?

xoxo
Franca

Franca

9 reacties

  1. Ik vind het erg knap van je. Ik wil zodra het iets mooier weer is ook weer gaan hardlopen! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *