Hello 2016!

12357881_138919929814726_1606184059_n

Avondje stappen met lieve vriendinnetjes, Happy birthday to myself, <3, Verjaardagscadeau: fotoshoot met Sanne, Weekendje Antwerpen met Annick, Samen met lief zusje, Dam tot damloop, Vakantie Turkije, Rome met mams

Halloooooooo lieve volgers! Daar ben ik weer. Nieuw jaar, nieuwe kansen toch? Ik heb het de laatste tijd erg druk gehad met heeeeel veel dingen (school, vriendje, vriendinnen, werk etc). Ik vind bloggen nog steeds leuk en ik vind het erg jammer dat ik een paar maanden afwezig ben geweest. Ik hoop dat dat vanaf nu verleden tijd is en ik jullie weer kan verblijden met leuke blogpost. Ik heb in ieder geval weer genoeg inspiratie. Dus stay tuned!

Over twee weken begin ik met de minor beeld. Waar ik ongelooflijk veel zin in heb. Mijn spiegelreflexcamera en ik zijn er klaar voor. Ik ben al druk aan het oefenen en hoop snel een aantal mooie plaatjes met jullie te kunnen delen.

Verder heb ik nog een aantal hele leuke tripjes in het vooruitzicht. Zo ga ik over 2,5 week een paar dagen op studiereis naar Berlijn. Vertrek ik samen met mijn ouders en zusje in mei naar – houd je vast – NEW YORK. En ik kan je vertellen dat ik hier megaaaaa veel zin in heb. Ik besef nog steeds niet helemaal dat ik naar the city that never sleeps ga,  maar kan niet wachten tot ik in Central Park wandel, rond loop op Times Square en een echte New York cheesecake eet ;).

Genoeg leuke dingen om naar uit te kijken. Ik mag dan ook zeker niet klagen. Ik wens jullie (is het nog toegestaan haha) een gelukkig, gezond en mooi 2016. Dat al jullie wensen en dromen mogen uitkomen.

Tot snel en heel veel liefs!

Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *