SPORT: Challenge accepted

11024363_375539765962241_245097768_n

Lieve Annick,

Ergens vaag kan ik iets herinneringen. Prestaties die niet zo goed gaan verdring ik vaak haha. Laten we het opnieuw proberen en deze keer volhouden (tenminste bij mij was de vorige keer een grote fail hahah). Na onze prestatie van gisteren (10 km in volle tegenwind) heb ik genoeg motivatie. En oooh, voor je het weet staat de zomer ook weer voor de deur. Een bikinibody is op zich geen slecht vooruitzicht toch? 

Het aantal workouts vind ik moeilijk in te schatten. Ik wil proberen om minstens 4 keer per week te sporten.  Ik dacht aan één keer per week hardlopen (zondag), twee keer per week een work-out (bijvoorbeeld kayla) en de laatste dag sportschool. Jij kan voor het laatste natuurlijk kiezen om een extra keer hard te lopen of een keer op de home trainer te stappen.

Misschien is 4 keer per week wel iets te hoog gegrepen, maar beter te hoge doelen dan helemaal niks doen toch? We kunnen altijd onze doelen aanpassen. Ik ben benieuwd wat jij in gedachte hebt. Ik heb er in ieder geval zin in en ik hoop dat we, uhhh wat zeg ik, ik ben ervan overtuigd dat we het gaan volhouden.

Liefs,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *