Summer Bucket List

summer

Door dit artikel op de blog van Lauren Conrad, kwam ik op het leuke idee om ook een summer bucket list te maken.  Een ‘normale’ bucket list heb ik al (misschien dat ik hier ook nog een keertje een blogpost over maak), maar dit is er eentje speciaal voor de zomer.  Tijd om bewust na te denken over de dingen die je echt wilt doen deze zomer, want voordat je het weet is het al weer september en is de vakantie alweer voorbij..

1.Een eigen domein aanmaken en HTML leren.
Dit is iets wat ik al heel lang wil, maar eigenlijk nog niet de tijd voor heb gehad. Een eigen domein + eigen gemaakte layout. Ik kan al een klein beetje HTML, maar een echte layout maken gaat me helaas niet lukken. Ik ben benieuwd of ik dit mezelf (met een beetje hulp van google ;)) kan leren. Lukt het niet? Dan probeer ik iets anders haha. Een eigen domein aanmaken wil ik sowieso deze zomer doen. Het enige lastige is de domein naam. Hier moet ik even goed over nadenken.

2. Veeeel boeken lezen.
Ik hou van lezen, maar ook hier heb ik veel te weinig tijd voor. In de vakantie is dit geen excuus meer. Dan kan ik eindelijk mijn boeken lezen die al een altijd maanden ongelezen in de kast staan. Daarnaast staan er nog een aantal boekje hoog op het verlanglijstje. Zo wil ik graag het nieuwe boek (inmiddels niet meer zo nieuw denk ik, haha) van Carry Slee, Brainwash nog lezen en schijnt Lisette Jonkman (erg leuke chicklit schrijfster) ook met een nieuw boek bezig  te zijn. Ik ben benieuwd!

3.Weer langzaam beginnen met hardlopen.
Ik heb hier niks meer over vermeld op mijn blog, maar hardlopen zit er voor (nu) even niet in. Mijn knieblessure was helaas te erg. Gelukkig mag ik na twee maanden rust eind  juli weer  beginnen met hardlopen.  Mijn fysiotherapeut heeft geadviseerd dit langzaam op te bouwen, zodat ik niet weer met een blessure eindig. Ik ga rustig beginnen met een schema voor de 5 km en daarna kijk ik wat mijn lichaam aan kan. Als het allemaal goed gaat hoop ik dit jaar nog mee te kunnen doen aan een hardloopwedstrijd. Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot dat ik mijn hardloopschoenen weer aan kan trekken.

4. Veel foto’s en filmpjes maken tijdens mijn vakantie.
Ik vind het hartstikke leuk om filmpjes van foto’s terug te kijken van vakanties. Helaas schiet het er vaak bij in en ben ik soms te lui. Ik ga deze zomer twee keer op vakantie en wil tijdens beide vakanties foto’s en filmpjes gaan maken, dit is namelijk hartstikke leuk om terug te kijken. Ik hoop dat ik voor die tijd nog een goede aanbieding van een fotocamera kan vinden, want de camera die ik nu heb is niet zo heel goed meer.

Naast deze vier punten hoop ik op een mooie zomer waarin ik bruin word, veel kan zwemmen, heerlijk kan eten en natuurlijk kan genieten! Wat staat er op jullie summer bucket list?

xoxo,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *