Favoriete YouTubers #1: workout video’s

Ik hou van YouTube. Ik kan uren naar mijn favoriete YouTubers kijken. Zo kijk ik een heleboel beauty filmpjes, maar daarnaast vind ik vlogs en workout filmpjes ook erg leuk. En dan vergeet ik bijna het belangrijkste: muziek! Via YouTube heb ik mijn favoriete coverbandje (Boyce Avenue) ontdekt. Daarom leek het mij leuk om mijn favoriete YouTubers te delen met jullie. Have fun! En vergeet vooral geen reactie achter te laten met jou favoriete YouTuber(s). ūüôā

Laat ik maar beginnen met mijn favoriete workout video’s. Om te beginnen met blogilates. Ik vind haar video’s¬†erg leuk en ook zeer goed te volgen voor een beginner zoals ik. Van de video hierboven heb ik 2 dagen (!!) last van mijn buikspieren gehad. Fijn gevoel is het zeker niet, maar je hebt wel het gevoel dat je iets gedaan hebt en daar gaat het om.

Dan gaan we door met de 2 Britse jongens van the lean machines. Hun video’s zijn voor een iets hoger niveau, maar nog steeds erg interessant om naar te kijken en natuurlijk om mee te doen. Naast dat ze workout video’s maken leggen ze ook dingen uit over voeding en een gezonde¬†levensstijl. Wat ook erg leuk is dat ze ook gewoon buiten video’s maken. Zeker de moeite waard om even op hun kanaal te kijken.


Ook de video’s van Amanda Russel kijk ik met plezier. Ze wisselt af met cardio, food en zelfs interval training. Ik ben vooral fan van haar cardio filmpjes. Geen moeilijke dingen, gewoon simpel maar zeker wel intensief.

xoxo,

Franca

Franca

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *