Addicted to …

Gabriel Macht, Patrick J. Adams
Je kent het vast wel. Je luistert twee weken lang naar hetzelfde nummer, ontbijt een maand lang iedere ochtend met hetzelfde ontbijt en die ene spijkerbroek trek je eigenlijk iets te vaak aan. Op dit moment heb ik een aantal van deze ‘verslavingen’ onder de leden. Het lijkt me leuk om deze met jullie te delen. Wie weet delen we wel dezelfde verslaving. ūüėČ


Laten we beginnen met het nieuwe nummer van Matt Simons. Toen ik laatst naar Spotify luisterde, kwam heel toevallig dit nummer voorbij. Ik luisterde er naar en sindsdien ben ik verslaafd. Ik luister niks anders meer. k ben erg benieuwd naar de andere nummers van zijn nieuwe album. Hopelijk zijn deze net zo mooi.

Vlogs. Ik hou ervan. Wat ik er zo leuk aan vind? Ik vind het leuk om te zien wat andere de hele dag doen. Als sinds het begin volg ik Mascha van Beautygloss, maar de afgelopen tijd zijn er twee Nederlandse vloggers aan toegevoegd.  De vlogs van Enzo Knol en Monica Geuze. Vooral de vlogs van Enzo Knol (ik val een klein beetje buiten de doelgroep, but who cares haha) vind ik leuk om te kijken. Zijn positiviteit en humor zijn voornamelijk de reden waarom ik zijn vlogs zo leuk vind. Naast de vlogs van Enzo kijk ik sinds kort ook naar Monica Geuze. Een meisje die samen met twee vriendinnen in hartje Amsterdam woont en haar dagelijks leven filmt. Soms gaat het helemaal nergens over, maar juist daarom vind het leuk om te kijken.

Een hele andere verslaving op dit moment is: hummus (of humoes? geen idee wat de juiste spelling is). Serieus, ik eet geen rijstwafel en cracker meer zonder dit heerlijke spulletje. Vooral de versie met zongedroogde tomaat is overheerlijk. Tip voor de mensen die ook gek zijn op hummus. Leg er een paar schijfjes komkommer op.

Naast vlogs heb ik een al een tijdje een nieuwe serie verslaving. Suits is het slachtoffer. Geweldige serie, goede verhaallijn en niet te vergeten leuke, goede en knappe (hello Mike Ross) acteurs. Beetje jammer dat Netflix nog maar twee seizoenen online heeft staan. Gelukkig heb ik seizoen 3 kunnen lenen van een vriendin, dus ik weet wat ik de komende tijd te kijken heb.

Last but not least: de nagellakjes van Kiko. Deze heb ik eigenlijk herontdekt, want stiekem had ik ze al een langere tijd in mijn bezit. Ze lakken erg fijn, dekken na twee laagjes en het aller belangrijkste: ze blijven hartstikke lang zitten! Afgelopen keer waren mijn nagels nog redelijk mooi na 7 dagen. En dat terwijl ik niet eens topcoat had gebruikt. Toppertjes dus.

Dat waren ze. Mijn ‘verslavingen’ van het moment. Een heel lijstje met van alles en nog wat haha. Ik ben erg benieuwd waar jullie op het moment verslaafd aan zijn. Plaats gerust een reactie.

Liefs,
Franca

Bron beeld: Pinterest

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *