Tag: my life in 20 questions

He he, de tentamens zijn ein-de-lijk voorbij! Ik heb weer tijd om hard te lopen, boeken te lezen en te bloggen. Ik heb het gemist! Ik zit weer boordevol met inspiratie, dus ik hoop te komende tijd heel wat leuke logjes online te zetten. Laat ik beginnen met een persoonlijke tag. Leuk om te beantwoorden en leuk om te lezen. Let’s do thissssssss.

Wat is je lievelingskleur?

Die heb ik denk niet? Vroeger was oranje mijn lievelingskleur, nu heb ik niet perse een kleur die ik heel mooi vind. Qua kleding hou ik vaak van donkere kleuren zoals zwart, blauw en grijs. Als het om interieur gaat vind ik taupe en bruinachtige kleuren heel mooi.

Wat is je favoriete nummer?

Op dit moment draai ik het album Prism van Katy Perry grijs. Mijn favoriete nummers van dat album zijn It Takes Two, Dark Horse en By The Grace Of God. Naast Katy Perry ben ik ook erg fan van de ‘Your Favorite Coffeehouse’ afspeellijst op Spotify. Zeker een aanrader voor een luie zondagmiddag.

Wat is jouw droom carrière?

Schrijven voor een tijdschrift is nog steeds mijn grootste droom. Al moet ik zeggen dat ik wel steeds meer dingen leuk begin te vinden. Grafische vormgeving en digitale media hebben ook zeker mijn interesse.

2013-09-24_1380052140

Waar zou je op jezelf willen wonen?

In de toekomst zou ik in Amsterdam willen wonen. Met vriendinnen of andere leuke huisgenootjes lijkt me erg gezellig. Ik kijk er naar uit om mijn eigen kamertje in te richten.

2013-07-22_1374490498

Wat is je favoriete manier om te reizen?

De trein! Ik hou ervan om met de trein te reizen, tenminste als er geen vertraging is. Heerlijk met mijn muziek op naar buiten staren. Verder hou ik ervan om te vliegen. Vliegen geeft mij het ultieme vakantiegevoel.

Wat doe je in je vrije tijd?

Hardlopen, bloggen, tijdschriften/boeken lezen, koken, uitgaan, met vriendinnen afspreken zijn dingen die geregeld doe in mijn vrije tijd.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels

Oei, dat is een moeilijke vraag. Ik winkel graag bij de H&M, ZARA en Bershka, maar ook de VERO MODA, pull and bear zijn winkels die ik zeker niet voorbij loop als ik ga winkelen.

Naar welk concert zou je graag gaan?

One Republic! He, laat ik daar nou net heen gaan in maart, haha ;). Verder zou ik ooit nog eens een concert van John Legend willen bijwonen en ooo Katy Perry zou ik eigenlijk ook weleens live willen zien.

2013-11-11_1384159095

Wat is je favoriete thee smaak?

Groene thee met citroen for sureeee.

Verzamel je iets?

Nee, eigenlijk niet. Vroeger wel. Toen spaarde ik zoals vele Diddle plaatjes en samen met mijn zusje spaarden we de tattoo’s uit de chips haha.

Je slaapt niet zonder…

Deken! Hoe warm het ook is, ik moet een deken hebben. Ik voel me naakt zonder deken.

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?

Reizen, winkelen, uiteten gaan en een groot deel op mijn spaarrekening zetten voor later.

Wat is je favoriete make-upmerk?

Oei, ook zo’n moeilijke vraag. Echt een favoriete make-upmerk heb ik niet. Ik gebruik graag de foundations van Catrice, de mascara’s van MaxFactor en de concealers van Maybelinne. Erg verschillend dus!

Wat is je favoriete seizoen?

Mag ik er ook twee kiezen? Dan ga ik voor de zomer en de herfst. De zomer omdat ik hou van warm weer, op vakantie gaan en niks doen en de herfst omdat de natuur dan prachtig is, het nog niet heel erg koud is en stiekem omdat ik dan jarig ben.

Slaap je met de deur open of dicht?

Dicht. Ik kan er niet tegen als mijn deur op een kiertje staat en er net een straaltje licht mijn kamer in komt.

2013-12-05_1386280636

Wat eet je het liefst?

Lastigggg. Ik hou van lekker eten en ben dan ook gek op vanalles. Ik hou van Italiaans eten, maar ook op Chinees/Japans en op zijn tijd vind ik de Hollandse keuken ook lekker. Heel erg variërend.

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik vind het van kleins af aan al leuk om te schrijven. Ik volgde een lange tijd al veel blogs en op een gegeven moment dacht ik waarom ook niet. Ik kan ook gewoon mijn eigen blog starten. Ik maakte eerst samen met een vriendin een blog en later ben ik mijn eigen blog gestart. Waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van heb.

2013-11-19_1384875297

Heb je een abonnement op een tijdschrift?

Ja, op de LINDA! Mijn favoriete Nederlandse tijdschrift. Ik lees de LINDA iedere maand met veel plezier.

Wat deed je gisteravond om 12 uur?

Ik was samen met een vriendin naar de film Toscaanse bruiloft geweest (aanrader!) en daarna gingen we nog gezellig iets drinken.

2013-12-10_1386689758

Wat is je favoriete parfum?

Pretty van Elisabeth Arden! Heerlijke zoete, maar toch ook frisse geur.

Dat waren de vragen. Ik vond het erg leuk om ze te beantwoorden. Hopelijk vonden jullie het ook leuk om te lezen.:)

Liefs,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *