Jurken Grammy Awards 2013

Ik kan uren naar de jurken (en de make-up) van de sterren kijken. De awards shows, zoals in dit geval de Grammys, zijn de perfecte gelegenheden om de prachtige jurken te bewonderen. Ik heb de mooiste geselecteerd.

grammy awards rihanna taylor

Laten we dan maar gelijk met mijn favoriet beginnen en dat is Rihanna. Wow, love the dress. Volgens mij zijn de meningen rondom haar jurk nogal verdeeld, maar ik vind hem prachtig. Normaal gesproken hou ik absoluut niet van rood, maar haar staat het prachtig. Het kruisachtige gedeelte (hoe noem je dat, haha?) maakt de jurk wat speelser. Erg leuk! – Ook de jurk van Taylor vind ik prachtig. Mooi wit en niet te veel poespas. De kier in de jurk maakt de jurk wat vlotter en niet te saai. Minpuntje aan de jurk vind ik het bovenste gedeelte bij haar nek dat had van mij wel weg gemogen.

grammy awards kelly carly

Dan mijn laatste 2 favoriete jurken. Allereerst Kelly in een ‘simpele’ zwarte jurk. Door de open stukken in de jurk wordt het toch een minder saaie jurk. Vooral het blote stuk bij de zij vind ik erg leuk! De jurk van Carly is weer iets heel anders. Het doet mij een beetje denken aan een zeemeermin. De glitters maken de jurk nog opvallender en een strapless jurk vind ik altijd erg mooi staan.

Naar welke jurk(en) kan jij uren kijken?

xoxo,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *