Summer (fashion)wishlist

collagesummer

Over iets langer dan een maand zit ik in het heerlijke Mallorca. De temperaturen zijn nu al rond de 30 graden, dus met het weer gaat het helemaal goed komen.  Qua kleding zijn er nog een aantal dingetjes die ik wil aanschaffen voor de zomer. Benieuwd naar mijn fashion wishlist voor deze zomer? Lees dan snel verder.

 

1. Maxidress – eerst vond ik het alleen leuk bij andere staan, maar ik ben nu toch om. Leuk voor de zomeravonden met een spijkerjasje en simpele slippertjes. Ik ga op zoek naar een simpele grijze maxidress het liefst met bredere bandjes en elastiek in de taille.

2. Highwaisted shorts – op het moment heb ik er één in mijn bezit en eigenlijk wil mijn collectie nog wel uit bereiden. De spijkershort met gaten vind ik erg gaaf, dus wie weet ga ik deze wel aanschaffen. Leuk te combineren met een simpele top of blouse.

3. Peplumtop – een peplumtop staat al heel lang op mijn wishlist. Helaas zie ik ze nooit in de winkel hangen. Gelukkig heb ik nu een leuke gevonden bij de H&M. Waarom ik een peplumtop zo leuk vind? Hij staat ten eerste hartstikke mooi, je lijkt er slanker door (he, wie wilt dat nou niet) en is super leuk te combineren met een jeans en een leuke statementketting. Absoluut een musthave voor de zomer wat mij betreft.

4. Balconette bikini – eindelijk heb ik de perfecte bikinitop gevonden. Tenminste dat hoop ik. Een balconette top sluit mooi aan en kun je ook nog eens zonder bandjes dragen. Perfect dus om in te zonnen. Ik hoop dat ik deze in de winkel kan scoren!

6. Kimono – last but not least een kimono. Ook deze staat hoog op mijn wishlist lijstje. Ik zie ze regelmatig langs komen bij de fashionbloggers en vind ik ze onwijs leuk staan. Handig voor een dagje strand en super leuk op een highwaisted short.

Zo, dat was het dan. Ik heb genoeg items om nog te scoren voor mijn vakantie. Wat staat er op jullie summer wishlist?

Liefs,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *