Lunchtip: wrap met ei, kaas, rucola en tonijn

12749807_583241921841579_800626833_n

Oh, jongens! Ik heb me toch een lekkere lunchtip voor jullie. Vandaag verving ik mijn standaard bammetje kaas en appelstroop door deze heerlijke wrap met ei en tonijn. Benieuwd hoe je deze wrap klaar maakt? Lees dan snel verder.

Wat heb je nodig?

  • 2 eieren
  • handje rucola
  • (volkoren) wraps
  • kaas
  • tonijn

Hoe maak je deze overheerlijke wrap?
Super easy, maar ik zal het toch even uitleggen. Ik klopte twee eitjes samen, schonk deze in de pan en deed er vervolgens wat kaas overheen. Met een spatel er doorheen en tada daar is je scrambled egg. Vervolgens legde ik wat rucola op de wrap, daaroverheen het ei en vervolgens wat tonijn. Oprollen en smullen maar!

Eet jij vaak een wrap als lunch?

Liefs,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *