London here we come!

9ba4263cefe811e2842e22000a1fb2cc_7
Yes, over vier dagen en 2,5 uur (ik schrijf dit op maandagavond) zit in de bus onderweg naar Londen! En ik kan je vertellen: ik heb er onwijs veel zin in. Samen met  vriendin Sanne hadden we dit al heeeeel lang op de planning staan en nu gaat het dan eindelijk gebeuren. Op naar onze favoriete stad voor een bliksembezoekje. 

Een bliksembezoekje is het perfecte woord. We zijn welgeteld 9 uur in de stad. We vertrekken vrijdagavond om 12 uur vanuit Gouda en komen rond 9/10 uur ’s ochtends aan de in bruisende stad. Of ik op dat moment nog zo bruisend ben, vraag ik me af (slapen in een bus is niet aan mij besteed) maar ik denk dat de energie vanzelf wel komt. Mijn hoofd draait op dit moment al overuren er zijn zoveel dingen die ik wil bekijken en wil doen. Natuurlijk wil ik de Primark een bezoekje brengen, want hey deze is honderd keer leuker in London dan in Nederland. Ook staat Camden Town op mijn lijstje. Natuurlijk wil ik weer een prachtige foto maken bij de Tower Bridge (foto hierboven heb in de zomer van 2012 gemaakt). Ook de Big Ben kan natuurlijk niet vergeten worden en als het even kan wil ik het Buckingham Palace ook wel heel graag zien.

Of ik een wishlist heb? Uh, natuurlijk ik blijf een meisje he. Boots of Superdrug ga ik zeker bezoeken en ik hoop daar de gel nagellakjes van Sally Hansen te vinden. Ook neem ik mijn favoriete concealer van Collection 2000 mee en wie weet nog een Real Technique kwast. Ik ga er vanuit dat ik een paar dingetjes koop, maar ik heb geen idee hoeveel tijd we hebben om te winkelen. Het belangrijkste is natuurlijk het zien van de stad en proeven van de kerstsfeer. Dat laatste is wel iets wat ik erg leuk vind. Kerst in Londen heb ik nog nooit meegemaakt. De vorige twee keren was ik er in de zomer. Ook leuk, maar volgens mij heel anders.

Ik kan in ieder geval niet wachten tot vrijdag en ik ga de komende dagen maar op tijd naar bed zodat ik alvast wat kan bijslapen. Natuurlijk neem ik mijn camera (desnoods maak ik foto’s met mijn iPhone) mee, dus jullie kunnen een fotoverslag verwachten. To be continued!

Liefs,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *