TAG: First Things

746726c3fdc55ea4a4be17b80442285b_large

Woehoe, tijd om mij eens beter te leren kennen door middel van een tag. Dit is een tag waarbij je een aantal vragen beantwoordt over wat je ‘als eerste doet als…’. Lezen jullie mee?


Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat
Naar de kleedkamer en mijn sportkleding aantrekken.

7b61c028ab5b11e1989612313815112c_7

Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt
Dat is absoluut snoozen. Het lijkt wel of elke ochtend mijn bed lekkerder ligt. Pas na een keer of 3 snoozen kom ik eindelijk op gang. Wie weet als het mooier weer wordt dat ik dan wat sneller uit met mijn kan komen. Het eerste wat ik doe na het snoozen is eigenlijk altijd naar de wc gaan.

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school
Umh, mijn jas en schoenen uittrekken, haha. Meestal zet ik daarna een kopje thee en ga ik of naar mijn kamer of ga ik even in de woonkamer zitten.

fiat500
Eerste auto
Laat ik eerst maar even mijn rijbewijs halen, haha. Klein detail. Als ik een auto zou mogen uitkiezen zou ik denk voor de Fiat 500 of een Twingo gaan. Beide kleine, maar erg leuke autootjes! Ik zie mezelf al scheuren over de N11, grapje pap 😉

Eerste ongeluk/verkeersovertreding
Oei, dat was toen ik 7 of 8 jaar oud was. Ik viel met de fiets keihard op mijn hoofd en belandde toen met een hersenschudding in het ziekenhuis. Gelukkig mocht ik na een paar uurtjes weer naar huis en heb ik er alleen wat schrammen aan overgehouden.

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was
Haha, vroeger wilde ik altijd juffrouw worden. Ook had ik een periode dat ik iets met paarden wilde gaan doen. Beide zou ik absoluut niet meer willen. Ik denk dat ik sinds de derde klas van de middelbare weet dat ik iets met schrijven,journalistiek en media wil gaan doen.

thee 1 JPG
Eerste keus qua drinken
Thee. Ik ben een echte theeleut, als geef je mij een kopje thee dan ben ik zoet. Al hoor ik wel van iedereen dat ik het veel te snel opdrink. Oh, en als ik even geen zin heb ik warme thee drink ik graag ice tea. De ‘green’  versie vind ik het lekkerst!

Eerste keus dessert
Mmmh, dat is een moeilijke. Ik kies sowieso ijs, maar de smaak is een tweede. Ik hou eigenlijk van bijna alle smaken ijs, maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor stracciatella. Heerlijkkkkk.


Eerste liedje dat in je opkomt
Bruises van Train. Dit nummer heb ik al de hele dag in mijn hoofd. Wel een heel vrolijk nummer overigens.

Eerste grote aankoop
Ik denk mijn iPhone? Deze heb ik niet in een keer betaalt, maar de uiteindelijke kosten die ik er voor kwijt ben zijn denk ik wel de hoogste ik ooit zelf heb betaalt.

Eerste baantje
Dat was mijn krantenwijk. Op het begin vond ik stiekem zelfs leuk, lekker met mijn oordopjes in krantjes rondbrengen. Op een gegeven moment was ik er echt klaar mee, helemaal toen het koud werd en ik in de sneeuw mijn krantjes moest rond brengen. Het enige lichtpuntje toen waren de kerst- en oud&nieuw kaartjes, daar kon je heel wat centjes mee ophalen. Mijn echte ‘serieuze’ baantje was bij het Chinese restaurant in het dorp. Dit heb ik 2 jaar met veel plezier gedaan.

italie
Eerste keer in het vliegtuig
Dat kan ik mij niet meer herinneren. Ik was volgens mij nog geen 1 jaar toen ik met mijn ouders op vakantie ging naar Griekenland.

xoxo,
Franca

Franca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *